SAAB 9-3 Aero 2014 års modell

Nu kan vi glädja alla SAAB-entusiaster med att SAAB 9-3 Aero åter finns att köpa som 2014 års modell av företaget NEVS som återupptagit produktionen av modellen i Trollhättan.

Likt Teslas modeller köps bilen via nätet, härvid slutar dock likheterna med Teslas bilar. SAABen är inte en fullt lika modern konstruktion som Teslas supersnygga Model S....

För 279 000 SEK får man en fullutrustad SAAB 9-3 Aero med fri service i 3 år, vägassistansförsäkring i 2 år, 3 års vagnskadegaranti och dubbfira eller dubbade vinterdäck på 16 tums aluminiumfälgar.

Nevs utlovar körglädje och de officiella prestandasiffrorna anger att bilen avverkar 0-100 km/h på 6,8 sekunder och toppar 240 km/h. Bränsleförbrukningen uppges till 0,74 liter per mil vid blandad körning. Rätt så tilltalande siffror för en bil som konstruktionsmässigt är från 2002 med andra ord.

Om du är sugen på en bil får du sno dig på att beställa. Då bilen inte uppfyller rådande EURO-NCAP krav för fotgängarskydd kommer bara 1000 exemplar av SAAB 9-3 Aero av 2014 års modell att byggas.

För att beställa ert exemplar kan ni klicka in er på följande länk: http://saabcars.com/sv/products/

// MotorApa

No Comments Yet.

Leave a comment

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: