MotorApa presenterar: GuldApan! MotorApas favoriter från internetz.

Det finns några sidor MotorApa tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet nu när sommaren lider mot sitt slut och mer tid kommer spenderas inomhus. Därför vill vi med värme tilldela vår egen "GuldApa" till följande sidor:

guldapa


bilmagasinet.no - 
En norsk motsvarighet till MotorApa med bland annat tester av bilar, nyheter och kul länkar. Klart läsvärt!

motorcykelbloggen.se - Även om MotorApa har ett huvudsakligt fokus på bilar är vi förstås väldigt förtjusta i tvåhjulingar och kör själva MC. För en motsvarighet av MotorApa, men det fokus på tvåhjulingar, surfa in på motorcykelbloggen.se!

autouncle.se - Är du trött på att behöva leta bilannonser på olika nätsidor för att hitta just bilen du letar efter? I så fall bör du surfa in på autouncle.se, de samlar bilannonser från samtliga annonsörer på ett mycket överskådligt och tydligt sätt. Stort plus för väl fungerande filterfunktioner i sökmotorn. 

biljakt.se - Som vi vet är bilhandlarnas annonserade priser inga fasta priser utan går i regel att justera ned en hel del.. Biljakt.se gör detta jobbet åt dig genom att samla ihop fler ordrar och därmed pressa priserna, genialt! Och det bästa av allt, det är gratis..

prylobil.se - en mycket talande webadress som levererar vad man förväntar sig, prylar och bilar. Snygg layout och trevlig förströelse, kolla in den!

Grattis alla GuldApa-vinnare!

/MotorApa

 

No Comments Yet.

Leave a comment

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: