Sponsrad video: Audi Quattro – äkta fyrhjulsdrift för alla årstider

Audi är sedan de 1980 presenterade sin modell Audi Sport quattro för många förknippade med fyrhjulsdrift, inte minst inom rallysport där de hade enorma framgångar med sin S1 inom grupp B rally. Vad många dock inte vet är att quattro GmbH de facto är ett eget bolag som förvisso ägs till fullo av Audi GmbH. quattro är idag till stor del ansvariga för Audis högprestandamodeller som S-bilar, RS-bilar och inte minst R8:an, utöver hela bilar producerar de även högprestande komponenter, bland annat för bruk inom motorsport.

Även om vädret senare tid varit synnerligen trevligt är vintern som vi svenskar vet en hal och mörk historia, där blixthalka, svartis och snö lurar bakom varje krön. Tack vare Audis mycket avancerade fyrhjulsdriftssystem quattro kan vi dock se fram emot vintern med tillförsikt – kanske rent av glädjas åt halt vägläg!

Känns musiken i klippet ovan bekant? Det är specialinspelad version av ”Den blomstertid nu kommer” med Freddie Wadling, finns är avnjuta även här :  https://play.spotify.com/album/2YhnHWg37jOcZL9WFRrdMI

Detta är ett sponsrat inlägg.

/MotorApa

No Comments Yet.

Leave a comment

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: