Sponsrad video: Renault Captur- Låt äventyret börja

Vad sägs om 5 års nybilsgaranti, 3 års vagnskadegaranti, 5 års Renault assistans och hela 12 års rostskyddsgaranti? Låter inte så dumt om du frågar MotorApa! Överblick över kostnadsbild och pålitlighet är för många avgörande faktorer då ny bil skall köpas, något som Renault bidrar starkt till med ovan villkor. Renault släpper nu för första gången en bil som utöver deras egen logga även pryds av norksa Helly Hansens logga på flyglarna. Följdaktligen heter modellen lämpligt Captur Helly Hansen Edition. Modellen särskiljs från övriga Captur genom den röda lacken som för övrigt är en kulör exklusiv för Captur, "hasplåtar" fram och bak samt blanklackerade svarta 17-tumsfälgar.

Renault Captur är i sanning en "cross-over", Renault menar själva att de fått in robustheter och rigiditeten från en SUV, funktionaliteten från MPV och körglädjen från en kompakt halvkombi - minst sagt en "tall order" som man brukar säga på andra sidan Atlanten!

Kolla in videon nedan för att veta mer om Captur och styr gärna till närmaste Renaulthandlare för att provköra och skapa dig en egen uppfattning!

Detta är ett sponsrat inlägg.

No Comments Yet.

Leave a comment

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: