Sponsrad video: Ford Door Edge Protector – Go Further

Det här med att parkera på till exempel en storköpsparkering är något som många som är rädda om sina bilar drar sig från eller i vissa fall undviker helt. Anledningen är huvudsakligen skador till följd av att någon i bilen intill slagit upp någon av dörrarna lite för hårt och lite för långt så att det blir märken i lacken eller i värsta fall en mindre buckla.

När man själv står parkerad nära bilen intill oroar man sig dels för att göra märken i bilen intill och dels för kanten på sin egen bildörr när man ska pressa sig in. Ford har nu kommit med en synnerligen innovativ lösning som skyddar dörrkanterna på världens mest sålda personbil 2013, Ford Focus. Det är ett automatiskt dörruppslagskydd som fälls ut för att skydda dörrkanten då dörren öppnas och kallas för Ford door edge protector.

Door edge protector

Ford har för övrigt visat att teknisk utveckling står i fokus på sistone, bland intressanta tekniska innovationer från Ford kan nämnas ”Easy Fuel” som ser till att inte fel bränsle tankas samt den hyllade motorn 1.0 Ecoboostmotorn, en överladdad trecylindrig bensinmotor med högt vridmoment och mycket låg bränsleförbrukning.

Med dörruppslagningsskydd går det till och med bra för två grova sumobrottare att pressa sig in i en bil som står i en trång parkeringsruta utan att de behöver oroa sig för lackskador. Kolla in videon nedan så ser ni hur det går till.

Detta är ett sponsrat inlägg.

 

//MotorApa

No Comments Yet.

Leave a comment

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: