Sponsrad video: Fiat 500L Trekking

Fiat lanserade under 2007 en nytolkning av den klassiska modellen 500. Den nuvarande Fiat 500 har blivit omåttligt populär, något som den säkerligen har individualiseringsmöjligheterna, de många motoralternativen och utseendet att tacka för. Nyligen lanserade Fiat modellen 500L, en lite kompakt familjebil för dem med krav på större utrymme men som fortfarande vill ha en bil med de uppskattade designelementen hos den charmiga 500:an.

Den 5:e April lanserade Fiat modellen 500L Trekking. 500L Trekking är en lite tuffare version av den vanliga familjebilen 500L. Trekkingversionen erbjuder mer offroad-inspirerad styling, högre markfrigång samt en elektronisk diffrentialspärr som fördelar vridmomentet till det framhjul som har bäst grepp. Den högre markfrigången ger förstås också en lite högre sittposition vilket faktiskt kan komma väl till pass i stadstrafiken.
I samband med att Fiat lanserar modellen har de ett intressant lanseringserbjudande värt ca 22 000 kr som innebär lägre pris på bilen och mer utrustning!

500L Trekking
Detta är ett sponsrat inlägg.

No Comments Yet.

Leave a comment

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: