Sponsrad video: Renault Kadjar

Renault har precis haft lansering för deras nya modell "Kadjar". Det är inte helt klart huruvida namnet är en hyllning till folkstammen Kadjarena som sedemera kom att forma en dynasti i Iran eller om det de facto är en sammansättning av orden "Kad", deriverat från "Quad" syftande på ett fyrhjulsdrivet fordon, samt "Jar" syftandes till franskans "jaillir" vilket betyder ungefär "skjuta iväg". Oavsett hur det förhåller sig med namnet står där bakom Renaults nya "cross-over" med möjlighet till två- eller fyrhjulsdrift beroende på behov och vägunderlagets beskaffenhet. Fyrhjulsdriften aktiveras via reglage placerat på instrumentpanelen.

Renault Kadjar erbjuder tack vare glastak en ljus och luftig kupé som i kombination med skålade stolar gör att du sitter still även om vägen är gropig - med Renault Kadjar är du rustad för nya äventyr, såväl i som utanför stadens gränser!
Hoppa in, vrid om nyckeln och gör dig redo för nya miljöer och nya upptäckter tillsammans med Renault Kadjar!

Då säkerheten stått i fokus under utvecklingen av Kadjar erbjuder den en rad säkerhetsfunktioner som tidigare varit reserverade för premiumsegmentens flaggskepp. Exempel på förarstödssystem som erbjuds i Renault Kadjar är adaptiv farthållare, filbytesvarnare, dödavinkelnassistans, parkeringssensorer samt automatisk helljusavbländning - allt för erbjuda dig som förare och dina medpassagerare en så säker och bekväm resa som möjligt.

För vidare information om Renault Kadjar klicka här, eller titta in hos närmaste Renaulthandlare för att upptäcka Kadjars universum!

Detta är ett sponsrat inlägg.

/MotorApa

No Comments Yet.

Leave a comment

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: