MotorApa tipsar

Vid köp av såväl ny som begagnad bil finns en rad faktorer att tänka på. Huvudsakligen rör dessa faktorer bilens användningsområde och användningsgrad – med andra ord, hur skall bilen användas och hur många mil om året kommer bilen gå?
En vanlig uppfattning är att man alltid kan sätta likhetstecken mellan högt inköpspris och hög milkostnad, det är dock en uppfattning som inte nödvändigtvis behöver stämma då ett högre inköpspris ibland kan vägas upp av en lägre bränsleförbrukning, lägre skatt eller fri service t ex. Det gäller vid köp av ny bil såväl som vid köp av begagnad bil.

Allt fler väljer att köpa begagnat hos bilhandlare då det blivit vanligare med garantier och serviceprogram även för begagnade bilar vilket bidrar till ett mer bekymmersfritt bilägande.

En synnerligen välsorterad bilhandlare som har öppet alla dagar i veckan är Mårtenssons Bil i Hörby som har allt mellan Volvo, Honda och Dodge Pickups med drygt 600 fordon i lager! Just nu har de en förmånlig inbyteskampanj där de erbjuder minst 20´000:- i inbytesvärde vid begagnatköp, ta tillfället i akt och rådfråga deras kunniga säljare om vilken bil som passar just dina behov!

Kanske faller denna Land Rover Defender 90 i smaken? Hos oss på MotorApa faller den tveklöst i god jord!

Kanske faller denna Land Rover Defender 90 i smaken? Hos oss på MotorApa faller den tveklöst i god jord!

 

No Comments Yet.

Leave a comment

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: