Hyra bil? Tänk Statoil!

Det är lätt att per automatik ringa till etablerade biluthyrare som Hertz, Avis, Europcar med flera när man skall hyra bil, men nästa gång en hyrbil behövs, kolla med Statoil först! De har uthyrning på ca 170 stationer och täcker in hela Sverige från Luleå till Trelleborg. Deras hyrstationer finns ofta dessutom där du behöver dem – nära till hands så du slipper ordna skjuts eller ta taxi för att hämta och lämna din hyrbil.

I över 20 år har Statoil haft biluthyrningsverksamhet som de över åren utvecklat och nu erbjuder allt från kompakta småbilar till fullstora familjekombibilar och lätta lastbilar med upp till 18 kubikmeter lastkapacitet. De erbjuder även flyttkartonger och säckkärror, med andra ord en helentreprenör av transport nästa gång du skall flytta eller köra skrymmande föremål.

Hyrbil, hyrsläp, hyra av lastbilar, smågodis och varmkorv. Allt du behöver på vägen!

Hyrbil, hyrsläp, hyra av lastbilar, smågodis och varmkorv. Allt du behöver på vägen!

Många är vi som använder hyrbilar i jobbet, då kanske i kombination med andra transportmedel som t ex flyg, vid de tillfällena passar Statoils möjlighet till envägshyra synnerligen bra – hämta här, lämna där, klart! Samma möjlighet finns även för hyrsläp, det kan vara ett alternativ att beakta vid t ex flytt då man i regel inte vill köra 80 km/h längre sträckor än nödvändigt.

Samtliga Statoils bilar och släpkärror kan bokas via deras hemsida, mobilapp eller helt enkelt genom att ringa till din närmsta Statoilstation.

För mer information om hyresvillkor och var du hittar din närmsta uthyrningspunkt, surfa in på Statoil.se. Självfallet erbjuder Statoil självriskreducering och fria mil på sina hyror, perfekt om du får tid för en avstickare..

Detta är ett sponsrat inlägg.

/MotorApa

2 Responses

  1. Tjenare, Ser att det här är ett sponsrat inlägg så det här kanske inte är så intressant.. men mitt tips är att kolla in nya tjänster som Ridebite.com. Trenden idag går ju mot att allt ska delas så varför ska det inte finnas bildelning? Jag tror att det här kommer bli riktigt stort även om företag som Statoil och Hertz alltid kommer finnas för de mer traditionella. //Anders
    • admin
      Hej Anders! Tack för din kommentar! Vi skall kika på ridebite.com och delar gärna information om det då vi ser väldigt positivt på en mer effektiviserad bilism! MVH MotorApa

Leave a comment

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: