MotorApa testar TomTom Start 52

MotorApa har under några sommarveckor i bil utvärderat TomToms navigator "Start 52" och kan konstatera följande utlåtande:

Skärmen är möjligen i minsta laget men fästet gillar skarpt! Sugproppen sitter fast bra och fästet gör det enkelt att fästa enheten nära instrumentpanelen, eller var helst man föredrar placera den.

Skärmen är möjligen i minsta laget men fästet gillas skarpt! Sugproppen sitter fast bra och fästet gör det enkelt att fästa enheten nära instrumentpanelen, eller var helst man föredrar placera den.

 

Bästa fästet vi stött på bland navigatorer. Enheten är relativt tunn och dessutom går sugproppen fälla in mot enhetens baksida vilket gör att den kan stuvas undan på ett kompakt sätt.

Bästa fästet vi stött på bland navigatorer. Enheten är relativt tunn och dessutom går sugproppen fälla in mot enhetens baksida vilket gör att den kan stuvas undan på ett kompakt sätt.

 

Kompakt fäste, lättåtkomlig på/avknapp på baksidan samt anslutningskabel på baksidan.

Kompakt fäste, lättåtkomlig på/avknapp på baksidan samt anslutningskabel på baksidan. Sugproppen dras åt genom att skruva på "locket" - fungerar mycket bra.

 

tomtom start 52

Skärmens upplösning imponerar inte nämnvärt 2016 men gränssnittet är bra och det är lätt att följa instruktionerna som ges. Wi-Fi eller annan uppkopplingsfunktion hade varit önskvärt för att få in trafikuppdateringar live. Sammanfattningsvis är TomTom Start 52 en prisvärd navigator för 1490 kr. Har du inte inbyggd navigator i bilen kan detta vara ett mycket prisvärt alternativ.

/MotorApa

2 Responses

  1. Den är bra men priset avskräcker mig, 1490kr???
    • admin
      Hej Sicaro! Tack för din kommentar! Det kanske kan tyckas som en stor klump pengar men i priset ingår obegränsade kartuppdateringar vilket innebär att det egentligen är den enda navigator du någonsin behöver köpa! MVH MotorApa

Leave a comment

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: