MotorApa uppmärksammar internationella samåkningsdagen!

Bästa läsare, då tionde oktober är internationella samåkningsdagen skall vi inte vara sämre än att vi uppmärksammar det! Det vill vi göra genom att dela ut presentkort i form av rabattkoder till er läsare hos samåkningstjänsten GoMore! Koden gäller 10:e oktober upp till ett värde av 250 kr och för en samåkning. Se nu till att fylla alla bilar som rullar och samåk, MotorApa och GoMore bjuder! Mycket nöje!

samåkning

RABATTKOD: RSD2014

/MotorApa

2 Responses

  1. Erik Larsson
    Häromdagen så diskuterade jag och en arbetskollega (som jag för övrigt samåker med) det här med samåkning. Som bekant så jagar ju alla biltillverkare vikt och förbrukningssiffror vilket är väldigt bra, men vi två var överens om att mycket av miljöansvaret ligger på oss bilister. Hur lätt är det att halvera sin bränsleförbrukning egentligen? En lättare högerfot räcker inte. Det enda sättet som vi kom fram till var att samåka. Det är ju helt sjukt att fler inte samåker med varann. För att fler ska börja att samåka med varann så krävs det nog att fler inser hur dumt det är att man åker en person per bil till samma ställe och då är det ju bra att det finns en speciell dag som uppmärksammar detta. Jag tycker dock att den borde ha fått ännu mer uppmärksamhet. I övrigt så vill jag bara tacka för en trevlig blogg!
    • admin
      Hej Erik, tack för din kommentar! Du har helt rätt i det du säger, vi bilister borde tveklöst samåka mer! Bra för plånbok, vägnät och inte minst för miljö. Vi är eniga i att samåkningsdagen borde uppmärksammas mer, vi blev dock inte varse om detta förrän kvällen innan och gjorde det vi hade tid och möjlighet till då. Vi kommer dock uppmärksamma just tjänsten GoMore mer framöver, just i syfte att uppmuntra olika former av samåkning. MVH MotorApa

Leave a comment

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: