Idag släpps nya Volvo XC90!

Nu har pressbilderna på andra generationens XC90 släppts och bilen är väl inget kort om kanonsnygg? Volvo har vässat formspråket och tagit ut svängarna mer än tidigare vilket ses med blida ögon från MotorApa. Inledningsvis kommer bilen finnas tillgänglig med nya generationens D5 vilket är en dubbelturbo fyra på två liter och 225 hk och en förbrukning på 0,57 utlovas. Självfallet skall vi återkomma till denna stora nyhet i bilvärlden senare med provkörning.

Tills dess får vi hålla till godo med lite bilder på skönheten, mycket nöje!

volvo xc90

Självfallet kommer Gen II av XC90 som plug-in, räkna med stor prislapp..

19-volvo-xc90

Bilens bästa vinkel?

volvo-xc90

Mycket stilig, fint linjespel!

Volvo XC90

Återigen, snyggt!

Volvo XC90

Något mindre aggressiv framtoning än tyska konkurrenter.

/MotorApa

2 Responses

  1. Jag blev lite besviken när jag såg den. Jag tycker förvisso inte att det är något fel på designen, hade bara förväntat mig något mer annorlunda, den påminner mycket om den gamla modellen som i för sig står sig än idag. Den är som en personbilsvariant av föregångaren fast med amerikansk motorhuv. Fast all duktig PR under de senaste 6 månaderna har gjort att jag snarare väntade mig ett rymdskepp än en bil... när bilderna väl kom så blev det ett "jahapp". Insidan är känns spännande att ta del av.
    • admin
      Ja smaken är ju som baken som man lite käckt brukar säga! =) Utseendet är ju en väldigt subjektiv fråga givetvis, ska bli kul att se den på riktigt dock då bilder ibland inte gör former rättvisa. Drivlinan blir väldigt spännande att testa, håller den var Volvo lovar ser det ju väldigt imponerande ut. Tack för din kommentar! MVH MotorApa

Leave a comment

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: